tirsdag 14. desember 2010

Familen Ståltråd fra 17.11. - 24.11.2010






Vi skulle lage hver vår ståltråd figur og bruke denne figuren i en animasjonsfilm senere. Gruppa vår besto av; Lene, Susann, Cathrine, Anne-Berit og meg og vi valgte å bruke Cathrines fortelling om den lille, ensomme jenta og hennes redsel for støvsugermonsteret. Det var en lang prosess å få alle figurene ferdig. Vi brukte hovedsakelig tykk kobbertråd til skjelett og kledde figurene med tynnere kobbertråder i forskjellige farger.

Lene lagde selve støvsugermonsteret, Susann lagde den vesle jenta, Cathrine lagde moren som hadde "støv på hjernen", Anne-Berit lagde husets nydelige dachs, og jeg lagde den hardt arbeidende og snille faren i huset. På bildet over er hele familien samlet. Jeg surret iherdig kobbertråden for å få lagd skjelettet, og fylte deretter på med grønn, tynnere kobbertråd på figrens genser. Etterpå brukte jeg kobbertråd i sølv for å lage en bukse, og sorte tøfler som skulle være symbolet på at faren var snill og omsorgsfull. Da Lene kom fram med en sort krusedulle fikk vi oss en god latter, denne var ypperlig å bruke som hår!

Under fotoshooten var det litt vanskelig å få figurene til å stå under familiebilde, så vi satt lærertyggis under føttene til figurene. Dette fungerte bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar